Harriet

Harriet Kjus Müller-Tyl

foto: Line Westgaard

Harriet Kjus Müller-Tyl

sangpedagog/sanger/komponist

Harriet er sanger og sangpedagog med utdannelse fra Konservatoriet i Wien (musikalartist), Franz Schubert Konservatorium, Wien (sangpedagog for jazz/rytmisk musikk) og Complete Vocal Institute, København (treårig utdannelse til CVT-lærer 2015-18).

Som sangpedagog har hun undervist ved Vienna Music Institute (sangteknikk, jazzimprovisasjon, ensemble, teori), Konservatoriet i Wien, Musikkskolen og Voksenopplæringen i Wien. Hun har jobbet som sangpedagog og musikallærer ved Kulturskolen i Hurum, og er fast ansatt som musikallærer ved Kulturskolen i Ås. 

Som sanger har hun sunget i div jazzbands (Harriet Quartet i Wien med utgivelse av CDn "Insomnia" ) og musikalforestillinger, i bandet FØRTI og vokalgruppa "herztöne" (utgitt 3 CDer) , i rockemusikalen "Alchemy" og "Reisen", "Haunted" høsten 2017.

Som komponist skriver hun egne låter - i desember 2017 lanseres ny solo artistside og nye sanger, musikalen Haunted the musical so hadde urframføring i Ås kulturhus 28.okt 2017, for bandet FØRTI, barnemusikalen "Morsketorsken" (med tekstforfatter Siw Cathrine Christiansen), korsanger- og arrangementer, musikalen "Juleprinsessen og Tidstyvene" (utgivelse Norsk Noteservice 2016) og "Årstiden som forsvant". 

 

 

 

insmonia

NewsDesign by In Obscuro